Myllysaaren perhepuisto

Virkistys- ja seikkailupuisto Myllysaari - kohtauspaikka lähellä Lappeenrannan keskustaa

Lapsiystävällinen, viihtyisä ja turvallinen Myllysaari on kaikenikäisten kohtauspaikka ympäri vuoden.

Myllysaaren perhepuisto on suosittu virkistys- ja vapaa-ajanviettoalue Lappeenrannan keskustan tuntumassa, Saimaan rannalla. Myllysaaressa voi uida ja saunoa, kuntoilla, parkourata, pelata beach-volleytä huippuluokan kentillä tai seikkailla Flow Parkissa. Viheralueilla on tilaa lekotteluun uimisen ja liikunnan lomassa.

Kaupunginlahden ja Linnoitusniemen itäpuolella sijaitsevassa Myllysaaressa on monipuolisia uimarantapalveluja kuten yleisösauna ja uimalaitos hyppytorneineen, loivaa ja lapsiystävällistä hiekkaranta-aluetta, kelkkaliukumäki, leikkipuisto, kuntoilu- ja kiipeilyvälinealue sekä rantakahvila ja runsaasti viheralueita.

Beach-volley-kentät, katukoripallokenttä, parkour-rata sekä kesän 2012 uutuutena avautunut yksityinen seikkailukiipeilyrata Flow Park ovat varsinkin nuorten suosiossa. Niemen itärannalla sijaitsee soutajien ja melojien tukikohta.

Talvisin Myllysaaressa on kaksi avantouintipaikkaa, toinen uimalaitoksella ja toinen yleisösaunalla.

Myllysaari uudistettiin perhepuistoksi vuosina 2009–2012. Uudistusta vauhditettiin EU-hankerahoituksella: vanhoja rakenteita korjattiin ja rakennettiin uusia liikunnallisia alueita varustuksineen sekä kunnolliset pysäköintialueet.

Myllysaaren kevyen liikenteen raiteilla liikkuminen onnistuu myös pyörätuolilla. Koko alueella on tallentava kameravalvonta, jolla ehkäistään ilkivaltaa ja roskaamista sekä lisätään alueen turvallisuutta.

Lisää tietoa seikkailukiipeilyrata Flow Parkista, puh.0400 861561, info@flowpark.fi .